Сънувано...
Чувам камбани в съня си,
чувам нечути слова -
чувам над мене гласът ти,
как тихо ми вика: - Ела...!
И тръгвам в незнайна посока,
през тръни, през рози с бодли,
докосвам те - бягаш - не мога
да стигна до твойте сълзи...
Настигам те - бързам, не спирам -
сънувайки в свят от мечти...
И утрото с тебе намирам...
Целувай ме!... И замълчи!...
© Таня Георгиева Все права защищены