2.05.2008 г., 10:45 ч.

Сънувано... 

  Поезия » Любовна
934 0 18

            Сънувано...

 

Чувам камбани в съня си,

чувам нечути слова -

чувам над мене гласът ти,

как тихо ми вика: - Ела...!

 

И тръгвам в незнайна посока,

през тръни, през рози с бодли,

докосвам те - бягаш - не мога

да стигна до твойте сълзи...

 

Настигам те - бързам, не спирам -

сънувайки в свят от мечти...

И утрото с тебе намирам...

Целувай ме!... И замълчи!...

 

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??