11 янв. 2011 г., 18:52

Сънят 

  Поэзия » Любовная
506 0 1

- Под покривалото, друже!
- Една тайна ще ти издам. 

Ала... тайната във всеки е жива, 

никой сърцето си докрай не разкрива, 

за да не го е после срам.
- Под покривалото, друже! 

Прошепни ми своята тайна ЕДВАМ.
- Искам, друже! 

Но сили не ми достигат да си призная...
- Изкрещи сърцето си, друже -

животът е кратък - трябва да сe живее с плам!
- Искам нечие сърце да пленя, 

и аз да бъда пленен, 

не искам да бъда свободен, искам просто да бъда желан! 

Искам да бъда уверен и искам да бъда разбран. 

Сърце до сърце - туптене единно да чувам, 

към нечие туптене да бъда прикован.
- Излез изпод одеялото, друже! 

Ти в сънища вече не си призован. 

Не сън, а истина е - 

всеки в сърцето на някого иска да бъде желан.

© Руслана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??