- Под покривалото, друже!
- Една тайна ще ти издам.
Ала... тайната във всеки е жива,
никой сърцето си докрай не разкрива,
за да не го е после срам.
- Под покривалото, друже!
Прошепни ми своята тайна ЕДВАМ.
- Искам, друже!
Но сили не ми достигат да си призная...
- Изкрещи сърцето си, друже -
животът е кратък - трябва да сe живее с плам!
- Искам нечие сърце да пленя,
и аз да бъда пленен,
не искам да бъда свободен, искам просто да бъда желан!
Искам да бъда уверен и искам да бъда разбран.
Сърце до сърце - туптене единно да чувам,
към нечие туптене да бъда прикован.
- Излез изпод одеялото, друже!
Ти в сънища вече не си призован.
Не сън, а истина е -
всеки в сърцето на някого иска да бъде желан.
© Руслана Всички права запазени