18 февр. 2010 г., 16:05

Сънят, който падна след теб 

  Поэзия » Любовная
863 0 16

Ти ли беше над съня ми надвесен,

ти ли стопли с дъха си лицето ми,

та сънувах най-тъжната есен,

с плитки дъжд, сплела сърцето.

 

Уж сънувам, а чувам ти стъпките

как припряно отекват в паважа.

Само три спирки трамвайни делят ни

… и сънят, който падна след теб.

 

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??