Един човек запали в храма
две свещи с двете си ръце,
от тези свещи лумна пламък
и изгоря едно сърце...
Обречено да заобича
човека, огъня и любовта,
в сълзи горчиви днес се врича,
да го изтръгне от своята душа.
В копнеж за искреност и обич,
сърцето следва своя път
и вярва в свойта свята орис,
че ще достигне до мига!...
© Злаклунен Все права защищены