23 мар. 2018 г., 01:37

Сърце не се шие! 

  Поэзия » Любовная, Философская, Другая
446 6 9

Боли от любовта – огромна рана,

остави в мен студения метал.

Ти взе сърцето – дупка там остана,

с един забит до дъното кинжал.

 

Боли... и как да спя, и как да дишам?

Боли вода щом пия, щом вървя!

Дори и да опитам, даже скришом,

частици дъх от мен да изтърва.

 

И как сред тая болка да открия,

конец в тъгата, в сълзите – игла?

Че даже и накриво да зашия,

в гърдите тая адска празнина!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??