1 окт. 2008 г., 09:18

Сърце от болка 

  Поэзия » Другая
838 0 3
Сърце от болка

С последната надежда на деня,
Ъгълът на стаята позната.
Р
азцъфват спомени прекрасни.
Цветя и радост. О, мечти!
Едно сърце горещо.

Обаче всичко има край,
Така понякога се случва -
Болка този свят разкъсва.
О, къде са дните светли,
Любов, илюзия. Ха-ха!...
Как! Малкото дете в ъгъла стоеше...
А
х, защо така се случи?
Така и не разбра.



© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??