1.10.2008 г., 9:18 ч.

Сърце от болка 

  Поезия » Друга
830 0 3
Сърце от болка

С последната надежда на деня,
Ъгълът на стаята позната.
Р
азцъфват спомени прекрасни.
Цветя и радост. О, мечти!
Едно сърце горещо.

Обаче всичко има край,
Така понякога се случва -
Болка този свят разкъсва.
О, къде са дните светли,
Любов, илюзия. Ха-ха!...
Как! Малкото дете в ъгъла стоеше...
А
х, защо така се случи?
Така и не разбра.



© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??