17 янв. 2007 г., 13:55

Сърцебиене  

  Поэзия
685 0 7

Сърцебиене...
туп-туп... туп-туп.
Стоп. Край.
Не чувствам.
Не виждам.
Не чувам.
Не съществувам.
Краят ли е?!
Кръстопът...
Мрак - светлина
Изригвам...
на парченца съм.
Търся се...
сглобявам се...
намерих се и
пак съм тук -
по-силна и
по-жива от преди.
Сърцебиене...
туп-туп... туп-туп.
Начало. Каква радост!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??