20 мая 2009 г., 17:49

Сърцето как плаче 

  Поэзия » Любовная
896 0 5


Сърцето как плаче

 

Любими мой, къде ли си ти?

Сама, в леглото, се будя нощем,

дори да затворя своите  очи.

Отвън вилнее вятър мощен,

заплашва със буря, така че

 от всякога искам по-силно още.

Чувствам, сякаш си близо, обаче

               не те виждам, изчезваш внезапно...              

Не знаеш сърцето как плаче.

 

 

© Мирела Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??