May 20, 2009, 5:49 PM

Сърцето как плаче 

  Poetry » Love
897 0 5


Сърцето как плаче

 

Любими мой, къде ли си ти?

Сама, в леглото, се будя нощем,

дори да затворя своите  очи.

Отвън вилнее вятър мощен,

заплашва със буря, така че

 от всякога искам по-силно още.

Чувствам, сякаш си близо, обаче

               не те виждам, изчезваш внезапно...              

Не знаеш сърцето как плаче.

 

 

© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??