18 июн. 2024 г., 09:38

Сърцето ми още те чака 

  Поэзия » Любовная
73 2 5

      

Сърцето ми още те чака

 

Навън е красиво и лятно,

омайват ме нежно цветята

и времето сякаш е златно,

трепти от любов синевата.

 

И пее ми тихо реката,

тя нежно докосва брега,

вълнува се силно душата,

приела за миг красота.

 

Градът е останал далече,

забравих и шум, суета.

Минавам по моста и вече

пред мене е свят от мечта…

 

Сърцето ми още те чака,

ти болка и обич за  мен,

стихът ми внезапно заплака,

измина поредният ден.

        Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??