15 нояб. 2023 г., 20:01

Сърцето се привързва като куче 

  Поэзия » Любовная
163 5 7

Сърцето се привързва като куче, 

погалят ли го с доброта.

Боли го, щом шамар получи,

от тази, същата ръка.

 

Но то е куче и дори да страда,

дори да го оставят гладно,

дори да има лош стопанин,

пак ще обича и ще бъде вярно...

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??