17 июн. 2007 г., 12:41

Със дъжда  

  Поэзия
603 0 12


Когато се събудиш призори,
ще ти напомня само с поглед,
че вярата единствена остана
с нежност да говори между двама.

Ще си отида мълчешком,
ще мина под дъгата на бегом
без капчица вина и без обида,
с дъжда - последния ще си отида .

Бавно спуска се синия здрач,
по пясъка само твойте следи,
прилива морски залива ги,
отивам си с дъжда.
          Ти победи.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??