15 сент. 2010 г., 22:25

Същата 

  Поэзия
513 0 2

http://www.youtube.com/watch?v=7rBcCm7a8g8&feature=related


Какво като е умалена от прераждане,
какво като е бледа сянка моята душа?
Какво като стотици пъти насила е изваждана
и после съм я мачкала, преди отново да я прибера?
Какво като изтъркала съм хоризонтите,
пътеките били се заличили,
и после пак била съм ги изровяла,
и пак безпътна из тях съм продължила?
Какво като живяла съм в недомислици
и музите понякога там ме забравяли?
Какво като разкошие разлиствам
и после с лекота го разпилявам?
Какво като животът ми се случвал
и нещо в мене всеки ден стареело?
И някой ден старица, ще съм същата -
до болка душата си ще губя, намирам и променям.


15.09.2010г
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??