Не знам, как да стана
по-красива и по-желана,
но все още ме блазни
мисълта,
че до теб съм лежала -
от страстта ти погълната.
Ден и нощ се терзая,
ден и нощ...
ден и нощ.
Не мога, не мога
да спра...
да мечтая.
Искам за теб да съм
все оная,
все оная -
твоята, същата.
© Jivka Koleva Все права защищены