Dec 8, 2009, 12:43 PM

Същата 

  Poetry » Love
384 0 0

Не знам, как да стана

по-красива и по-желана,

но все още ме блазни

                мисълта,

че до теб съм лежала -

от страстта ти погълната.

Ден и нощ се терзая,

ден и нощ...

ден и нощ.

Не мога, не мога

                да спра...

да мечтая.

Искам за теб да съм

все оная,

                 все оная -

твоята, същата.

 

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??