20 февр. 2011 г., 09:13

Състояние 

  Поэзия » Философская
1061 0 34


Кратко лято. Дълга зима.

Рой несбъднати неща...

И какво, че бури има,

щом живея Любовта

и разцъфналите рими

ме отнасят в чуден свят?


Дълго лято. Кратка зима.

И безкрайна - пролетта.


© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??