Feb 20, 2011, 9:13 AM

Състояние 

  Poetry » Phylosophy
1060 0 34


Кратко лято. Дълга зима.

Рой несбъднати неща...

И какво, че бури има,

щом живея Любовта

и разцъфналите рими

ме отнасят в чуден свят?


Дълго лято. Кратка зима.

И безкрайна - пролетта.


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??