31 июл. 2007 г., 11:03

Състояния 

  Поэзия » Другая
1467 0 16
 

Преди готова бях да съм

ризницата твоя на гърдите.

Сега си само смътен сън,

кошмарни спомени, изтрити.

Преди танцувах на жарава,

въглени умираха в нозете.

Сега от тях огнище правя -

нощите ми топлят и ми светят.

Преди не можех да съм жива -

кукла бях. Ръцете ти боляха.

Сега, без тебе, съм красива,

а твоето лице... във вятър прах е.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??