4 дек. 2017 г., 00:19

Съвестта 

  Поэзия » Философская, Гражданская
456 1 0

Тя е една от светлите ни прояви

и сочи ни дали сме криви или прави,

ала гузна ли е, тъй боли,

а всеки правил е бели.

Нека всеки да се постарае

съвестен да е, а не да нехае,

че съвестта е страшен съд,

ако се отклониш от правий път.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??