Dec 4, 2017, 12:19 AM

Съвестта 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
455 1 0

Тя е една от светлите ни прояви

и сочи ни дали сме криви или прави,

ала гузна ли е, тъй боли,

а всеки правил е бели.

Нека всеки да се постарае

съвестен да е, а не да нехае,

че съвестта е страшен съд,

ако се отклониш от правий път.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??