3 сент. 2011 г., 15:21

Съвкупност от "НЕ"- та 

  Поэзия
629 0 6

Несъвършена съм и незавършена,

непостоянна, леко неуверена,

невярваща понякога на хората,

нетърсеща, от никой ненамерена...

 

Нетактична и неспираща,

немолеща и непреклонна,

дори да бъда неразбираща -

на компромиси - несклонна.

 

Непокорна ме наричат някои,

неотстъпчива и неумолима,

да ме опишат малко са им думите,

а то е простичко - неповторима!

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??