Несъвършена съм и незавършена,
непостоянна, леко неуверена,
невярваща понякога на хората,
нетърсеща, от никой ненамерена...
Нетактична и неспираща,
немолеща и непреклонна,
дори да бъда неразбираща -
на компромиси - несклонна.
Непокорна ме наричат някои,
неотстъпчива и неумолима,
да ме опишат малко са им думите,
а то е простичко - неповторима!
© Таня Момчева Всички права запазени