26 сент. 2011 г., 20:22

Съвременна жена 

  Поэзия » Юмористическая
626 0 0



Съвременна жена


Ръцете ми в сатен си оковал,

а глезените във коприна омотал.

В дантела е цялото ми тяло младо,

а гласът - приглушен е от цвете бяло.

 

Изкушиха те русите ми къдрици

и поддаде се на невинните ми ресници.

А полата вяла без подплата

остави те да ходиш без заплата.

 

Караш ме да те наричам с имена неприлични

и да милвам косите ти бели и непривични,

но когато грохнеш до мен изтощен,

си всъщност само един старец пощаден.

 

Мислиш, че се радвам на розите ти без бодлички,

но аз отмалявам само при дъха на парички.

А когато не можеш вече да ме водиш по изискани забави,

ще си намеря нова лимузина, а теб ще оставя на жена ти да те бави.

© Емилия Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??