26 июн. 2008 г., 23:03

Съвсем за кратко 

  Поэзия » Любовная
565 0 14

Преплетохме свойте съдби,

съвсем за кратко, за миг.

С тези наши гладни души,

колко святост - споделения залък.

Още помня трохите любов

и утолената жажда - за обич.

Наместо чаши с буйно вино,

кръвта кипеше до изнемога.

А после падна ярка звезда

и луна сърповидна възкръсна.

Синевата над нас запечата мига

за тази наша единствена среща.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??