Когато нощем звезди
изгреят на небето и
луната освети земята.
Тогава - когато потъна в
дълбините на съня.
Тогава виждам -
най-красивите очи на този
свят.
Съвършенство блика от
тялото на любимата жена
с най-милото и добро сърце
на планетата
Земя.
© Драгомир Костадинов Все права защищены