16 мая 2021 г., 11:34

Създаване на белег 

  Поэзия » Философская, Свободный стих, Другая
1000 1 0

 

Кърви листът прободен с острието на писеца...

Изтичат тайни мисли през думите разбъркани.

Нестабилни мостове между световете градят...

После емоции заливат всичко... Остава белег.

 

...

Послепис:

 

В мечтите си постигнах всичко!

Още преди да съм плакала...

 

                                           © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??