May 16, 2021, 11:34 AM

Създаване на белег 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
949 1 0

 

Кърви листът прободен с острието на писеца...

Изтичат тайни мисли през думите разбъркани.

Нестабилни мостове между световете градят...

После емоции заливат всичко... Остава белег.

 

...

Послепис:

 

В мечтите си постигнах всичко!

Още преди да съм плакала...

 

                                           © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??