Тайна
... и като пролет си... ухаеш ми на младост...
Направо си зарàзен и прихващам
и страст, и лудост, и наивна радост...
Като дъга си... аз като децата...
А уж съм есен... мъдра и добра,
разбираща, прощаваща и влажна...
Събирам и раздавам топлина,
но крия тайна важна,
че като лятото си, огнен и горещ
и с поглед ме събличаш... Диво
изгарям аз, от онзи луд копнеж -
неповторим... че само с теб съм жива...
© Сиси Все права защищены