Feb 26, 2013, 6:51 PM

Тайна 

  Poetry » Love
745 0 12

                 

 

                      Тайна

 

... и като пролет си... ухаеш ми на младост...

Направо си зарàзен и прихващам

и страст, и лудост, и наивна радост...

Като дъга си... аз като децата...

 

А уж съм есен... мъдра и добра,

разбираща, прощаваща и влажна...

Събирам  и раздавам топлина,

но крия тайна важна,

 

че като лятото си, огнен и горещ

и с поглед ме събличаш... Диво

изгарям аз, от онзи луд копнеж -

неповторим... че само с теб съм жива...

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??