18 нояб. 2015 г., 20:32

Тайна 2 

  Поэзия » Другая
783 1 13

 

 

 

                

 

Ноември с кехлибарени зеници

мечтите ми посегна да разроши.

Не бе разбрал, че ги превърнах в птици

и клетката им счупих още снощи.

 

 

                    

 

 

   

© Елена Гоцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??