18.11.2015 г., 20:32 ч.

Тайна 2 

  Поезия » Друга
780 1 13

 

 

 

                

 

Ноември с кехлибарени зеници

мечтите ми посегна да разроши.

Не бе разбрал, че ги превърнах в птици

и клетката им счупих още снощи.

 

 

                    

 

 

   

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??