Nov 18, 2015, 8:32 PM

Тайна 2 

  Poetry » Other
784 1 13

 

 

 

                

 

Ноември с кехлибарени зеници

мечтите ми посегна да разроши.

Не бе разбрал, че ги превърнах в птици

и клетката им счупих още снощи.

 

 

                    

 

 

   

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??