18 авг. 2009 г., 20:59

Тайни брегове 

  Поэзия
528 0 0

Една от общите ни споделени тайни е,
че някъде на юг ни викат с теб
вълшебните зелени брегове
и остри като върхове скали,
разцепили морето меко.

Със песен тиха и със стъпки леки
към бреговете се стремим,
спокойствието заедно да докоснем,
за да намерим нежност и посока обща.

И път - един.




© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??