18.08.2009 г., 20:59 ч.

Тайни брегове 

  Поезия
527 0 0

Една от общите ни споделени тайни е,
че някъде на юг ни викат с теб
вълшебните зелени брегове
и остри като върхове скали,
разцепили морето меко.

Със песен тиха и със стъпки леки
към бреговете се стремим,
спокойствието заедно да докоснем,
за да намерим нежност и посока обща.

И път - един.




© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??