8 дек. 2022 г., 07:53

Така 

  Поэзия » Любовная
214 0 2

Някога, нищото в тебе кънти
Празно е всичкото
Празен си ти.
Някой е тръгнал,
Тръгнал си ти.
И  лекарят по клинична пътека
И рецепта в близка аптека
Не може да те спаси.

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??