Dec 8, 2022, 7:53 AM

Така 

  Poetry » Love
211 0 2

Някога, нищото в тебе кънти
Празно е всичкото
Празен си ти.
Някой е тръгнал,
Тръгнал си ти.
И  лекарят по клинична пътека
И рецепта в близка аптека
Не може да те спаси.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??