6 апр. 2024 г., 11:39

Така казва Фройд 

  Поэзия » Свободный стих
125 0 0
Мислите ми, пусната вода в тоалетна чиния,
отнасят ме към канализацията на подсъзнанието,
в което плуват кафявите екстременти
на останките от онова Аз,
за което се твърди
от Фройд и цялата му пасмина,
че е същността ми, или поне всичко това,
което съм и което трябва да бъда!...

24.03.2024.
 
 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??