Apr 6, 2024, 11:39 AM

Така казва Фройд 

  Poetry » Free verse
54 0 0
Мислите ми, пусната вода в тоалетна чиния,
отнасят ме към канализацията на подсъзнанието,
в което плуват кафявите екстременти
на останките от онова Аз,
за което се твърди
от Фройд и цялата му пасмина,
че е същността ми, или поне всичко това,
което съм и което трябва да бъда!...

24.03.2024.
 
 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??