6.04.2024 г., 11:39 ч.

Така казва Фройд 

  Поезия » Свободен стих
53 0 0
Мислите ми, пусната вода в тоалетна чиния,
отнасят ме към канализацията на подсъзнанието,
в което плуват кафявите екстременти
на останките от онова Аз,
за което се твърди
от Фройд и цялата му пасмина,
че е същността ми, или поне всичко това,
което съм и което трябва да бъда!...

24.03.2024.
 
 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??