Така ли ще отвърнеш на приятел?
С презрение безкрайно в очите?
Така ли ще затръшнеш ти вратата?
И гръб ти ще обърнеш на мечтите?
Така ли с теб постъпих аз тогава,
когато нужда имаше от мен?
Нима не бях за теб приятел,
та ти сега отричаш се от мен
Мечтая бързо да се върнеш
и пак приятели да бъдем.
Надявам се да ми отвърнеш
с приятелство искрено, голямо.
© Erato Eratova Все права защищены