22.05.2008 г., 11:32 ч.

Така ли ще отвърнеш на приятел 

  Поезия » Друга
579 0 5
20.05.2008

 

Така ли ще отвърнеш на приятел?

С презрение безкрайно в очите?

Така ли ще затръшнеш ти вратата?

И гръб ти ще обърнеш на мечтите?

 

Така ли с теб постъпих аз тогава,

когато нужда имаше от мен?

Нима не бях за теб приятел,

та ти сега отричаш се от мен

 

Мечтая бързо да се върнеш

и пак приятели да бъдем.

Надявам се да ми отвърнеш

с приятелство искрено, голямо.

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??