13 мар. 2009 г., 23:56

Така по-леко е 

  Поэзия » Другая
777 0 22


От думи изхабени уморен,
от блясъка, навън подтичващ,
на злоба жалка в мрачен плен
не се оставяй, а си свиркай.

И дните със усмивка запали
от устните си – ярко слънце,
и все напред, напред върви,
така по-леко е, опитай.

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??