21 окт. 2008 г., 10:03

Такава съм... 

  Поэзия » Любовная
743 0 7

Езера планински... от очите ми шептят...

Лъскав, тъмен кехлибар... са ми косите...

На устните ми... рози приказни цъфтят...

Нежни бели лилии... са ми гърдите...

Когато те целувам... бликвам като пролетта...

Когато с теб се любя... знойно, страстно лято...

Когато тъжна съм... заплаквам като есента...

а сърцето ми... от болка и копнеж залято...

Такава съм... бушуват в мене чувства разни...

а царицата на всичките... си е една...

душата с нея... никога не ми е празна...

подчинени са и всичките... на нея...

                                                                 Любовта...

© Вяра Енева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??