27 сент. 2009 г., 01:06

Такава съм 

  Поэзия » Любовная
712 0 6

Такава съм

Такава съм – малка, забързана, щурава,
със длани, бели от сол и от прах.
Някои пак намират ме хубава,
а аз съм просто искра летен смях.

Такава съм – шантава, засмяна и боса,
с червени като младо вино устни,
по които тихо стаен е въпросът -
дали все още усещам вкуса ти.

Такава съм – пазя те тук, при сърцето,
където събирам си спомени скъпи -
сред всичките погледи с цвят на небето
може би твоя най-дълго ще кътам.

Такава съм – все неразумно обичам,
все без да мисля дали ще боли.
И докато още живея и дишам,
обич във мойто сърце ще гори.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??