Такава съм - и истинска, и груба.
Не съм като обикновените жени!
У мене има малка капка лудост,
но тя ми е достатъчна, нали?
Такава съм - не искам да съм друга.
Които ме познават, са до мен!
Дори да викам, с мен да им е трудно,
те пак ще ме обичат всеки ден!
Такава съм - не съм жена за всички,
и не всеки е за мен роден.
Ако застанеш истински до мене,
и аз заставам истински до теб!
Такава съм - не се променям,
и не ще ме никой промени.
Такава който мен не ме приеме -
прав му път! Да си върви!
© Антония Станчева Все права защищены