24.03.2019 г., 19:59 ч.

Такава съм! 

  Поезия » Свободен стих
457 1 0

Такава съм - и истинска, и груба.

Не съм като обикновените жени!

У мене има малка капка лудост,

но тя ми е достатъчна, нали?

 

Такава съм - не искам да съм друга.

Които ме познават, са до мен!

Дори да викам, с мен да им е трудно,

те пак ще ме обичат всеки ден!

 

Такава съм - не съм жена за всички,

и не всеки е за мен роден.

Ако застанеш истински до мене,

и аз заставам истински до теб!

 

Такава съм - не се променям,

и не ще ме никой промени.

Такава който мен не ме приеме -

прав му път! Да си върви!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??