30 дек. 2014 г., 21:20

Талази 

  Поэзия » Философская
333 0 2

Потопих се в дълбокото себе,

в тишината на вечния студ,

превъзмогвайки съпротивленията.

Като лебед, напълно погубен

от стихийно прииждала жажда

по безкрая на скритото слънце...

 

Тя, искрицата, всичко пораждаща,

ме повика в талазите съскащи.

© Нели Дерали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??